OVER MIJ

 

Ik ben Arjan Slingerland, enthousiaste eigenaar van het bedrijf Klusgoed. Wonende te Heino, werk in voornamelijk veel in Zwolle, Raalte, Wijhe, Deventer en omgeving. In januari 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Na twee jaar in loondienst gewerkt te hebben, wilde ik graag voor mezelf beginnen. Ik heb mijn ervaring onder andere opgedaan in de renovatie en onderhoud van woningen, waaronder badkamers, toiletten en complete woningverbouwingen.

Afkomstig van het platteland, ben ik gewend om hard te werken en lange dagen te maken. De stap naar een eigen bedrijf, leek me een mooie uitdaging. Door het runnen van een eigen bedrijf, heb ik de vrijheid de klant centraal te stellen. Ik heb de mogelijkheid om flexibel te werken zodat ik u als klant tegemoet kan komen in uw wensen.

Klantencontact is erg belangrijk voor me. Mijn doel is om een product af te leveren waar de klant tevreden mee is. Om dit te bereiken, vind ik communicatie heel belangrijk. Overleg is het sleutelwoord voor mijn bedrijf. Tijdens de uitvoering van mijn werk, sta ik open voor wijzigingen en aanpassingen. Aan het einde van elke werkdag wordt er samen met u als klant, overlegd of alles naar wens verloopt. Dit overleg verhoogt de klanttevredenheid.

Door mijn eerder genoemde ervaring ben ik breed inzetbaar. Meer informatie over wat Klusgoed kan bieden, vindt u bij diensten. In overleg is er veel mogelijk. Door mijn goede contacten met andere ZZP’ers is samenwerking met andere bedrijven mogelijk en kan Klusgoed zowel kleine als grote klussen uitvoeren. Wilt u een klus goed uitgevoerd hebben, in overleg, op een manier die bij u past? Dan hoor ik graag van u!

 
7103

Renovatie

Lekkage, houtrot reparatie, kozijnen, dakramen, verbouwingen, Electra, Straatwerk

Badkamer & WC's

Tegelwerk, installatie, montage en afronding in uw badkamer thuis

Timmerwerk

Bed op maat, Schuttingen, Kamers, Zolders, Aftimmering, Dakramen