DIENSTEN

 

Klusgoed renovatie & onderhoud

7115
 

Renovatie

 

Gebreken in uw woning kunnen uw woonplezier verminderen. Gelukkig zijn er vaak mogelijkheden tot renovatie. Klusgoed kan lekkage verhelpen, rottende kozijnen vernieuwen, elektra omleggen en u helpen kleine of grote ergernissen in en om uw woning op te lossen. Heeft u plannen om te verbouwen? Wilt u uw tuin opnieuw bestraten? Schakel Klusgoed in!

7116
 

Badkamer & WC

 

De badkamer is een plek waar je je fijn moet voelen. Even een moment van ontspanning, even tot jezelf komen door het nemen van een hete douche of een warm bad… Heeft u behoefte aan iets nieuws? Wilt u van uw badkamer een plek maken waar u even kunt relaxen? Klusgoed renoveert uw badkamer zodat deze voldoet aan uw wensen.

7582
 

Timmerwerk

 

Woont u in een huis waar je elke vierkante meter nodig hebt? Heeft u behoefte aan bergruimte, een efficiënte werkplek onder uw bed of speelruimte in een kinderkamer terwijl er ook nog geslapen moet worden? Klusgoed biedt de oplossing door het maken van een bed op maat. Uw wens en het vakwerk van Klusgoed komen samen in een geweldig resultaat.

 

Waarom Klusgoed?

 

Klantencontact is erg belangrijk voor me. Mijn doel is om een product af te leveren waar de klant tevreden mee is. Om dit te bereiken, vind ik communicatie heel belangrijk. Overleg is het sleutelwoord voor mijn bedrijf. Tijdens de uitvoering van mijn werk, sta ik open voor wijzigingen en aanpassingen. Aan het einde van elke werkdag wordt er samen met u als klant, overlegd of alles naar wens verloopt. Dit overleg verhoogt de klanttevredenheid.

7103
× Hoe kan ik je helpen?